ZAWIESZKI ZAPACHOWE - CEGIEŁKI

!!!EDYCJA LIMITOWANA!!!

ZAPACH: SWEET SANDALWOOD

1 etos - zawieszka zapachowa

ETOS – jest to nowe wynagrodzenie wprowadzone przez ministra nadzorującego służby mundurowe. Z uwagi na ograniczoną ilość tego dobra postanowiono by stworzyć zawieszki zapachowe z przeznaczeniem do pojazdów służbowych aby każdy z funkcjonariuszy wsiadając do auta czuł zapach wynagrodzenia. Udowodniono, że w ten sposób funkcjonariusze pracują efektywniej. Są jednak także skutki uboczne. Zbyt długie przebywanie w aurze etosu powoduje przesunięcie granicy tolerancji wobec warunków służby.  Funkcjonariuszom wydaje się wówczas, że służba jest najważniejsza i zaniedbują swoje zdrowie i życie rodzinne.

ZAPACH: OCEAN

Waloryzacja - zawieszka zapachowa

Waloryzacja – legendy mówią, że dawniej uposażenie funkcjonariuszy rosło z roku na rok. Kiedy sytuacja w otoczeniu mundurowych zaczęła się zmieniać, a wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazywały na pogorszenie warunków płacowych, grupa doświadczonych funkcjonariuszy z pewnego laboratorium postanowiła się zabezpieczyć. Sekcja osmologii wydobyła zapach waloryzowanych pensji ze swoich rachunków bankowych by przekazywać go kolejnym pokoleniom. Jak się później okazało zapach został zapomniany jednak udało się dotrzeć do ostatnich zachowanych próbek. W ten sposób powstał legendarny zapach WALORYZACJI.

ZAPACH: WOODY FOREST

3 grupa - zawieszka zapachowa

3 grupa – dawniej uznawana za kolejny szczebel w karierze funkcjonariusza. Obecnie uznawana przez przełożonych za nagrodę lub wyróżnienie. Zapach coraz rzadziej spotykany w Oddziałach Prewencji. Po pobraniu próbek z tarcz oraz foteli dowódców patroli zmotoryzowanych w Oddziale Prewencji udało się zachować próbki by móc odtwarzać zapach regularnie. W związku z tym iż 3 grupa nie jest przewidziana dla każdego funkcjonariusza, a zwłaszcza nie dla młodego postanowiliśmy zaoferować produkt dla wszystkich aby chociaż w ten sposób pozwolić na poczucie tego zapachu.

Można nosić jako odznaczenie przypinane do guzika prawej kieszeni w mundurze ćwiczebnym. Dzięki czarnej podstawie zawieszki idealnie uwidacznia się żółty okrągły wzór z cyfrą 3.

Aby zamówić zawieszkę zapachową należy dokonać wpłaty na konto Fundacji Mundurowych – Służymy Pomocą 82 1090 1160 0000 0001 3737 5937 w tytule przelewu podać  “zakup cegiełki”adres do wysyłki, ilość i rodzaj zawieszki oraz telefon kontaktowy pisany ciągiem bez myślników np. Zakup cegiełki – 60-220 Poznań ul. Polna 1 – 1 etos tel333444555 lub  Zakup cegiełki – 60-220 Poznań ul. Polna 1 – 1xetos, 3xwaloryzacja, 2x3grupa tel333444555(kwota 60zł + koszt wysyłki).

Istnieje możliwość innego sposobu wysyłania zamówienia w tym celu prosimy o kontakt mailowy biuro@fundacjamundurowych.org.pl

Wysyłanie zamówienia w ciągu 4 dni roboczych.

Kliknij w ikonkę z lewej strony aby przejść na stronę wsparcia Fundacji

DZIĘKUJEMY ZA WSPRACIE